Login

LOGO Geldrop

23 October 2017
  • 015-16-80x60.jpg
  • 132-80x60.jpg
  • 392-80x60.jpg
  • 408-80x60.jpg
  • 545-80x60.jpg
  • 553-80x60.jpg
  • 686-80x60.jpg
  • 3143-80x60.jpg

Laatst bijgewerktma, 09 okt 2017 12am

Back U bevindt zich hier: Start Clubinfo Commissies Vertrouwenscontactpersoon

Commissies

 Vertrouwenscontactpersoon LOGO

LOGO wil voor alle leden en betrokkenen een sportieve en plezierige vereniging zijn. De vereniging heeft een groot aantal leden van verschillende leeftijden, categorieën en geslacht. Uitgangspunt is dat iedereen recht heeft op een veilige, plezierige en vertrouwde sportomgeving waar we met respect en integriteit met elkaar omgaan. Het kan zijn dat je als lid geconfronteerd wordt met ongewenst gedrag, daarom heeft LOGO twee vertrouwenscontactpersonen aangesteld.

 Wat is ongewenst gedrag?

Wanneer iemand zich gekwetst, bedreigd of geïntimideerd voelt door een opmerking of gedrag van een ander binnen de vereniging. Te denken valt aan pesten, intimideren, bedreiging, buitensluiten maar ook ongewenste aanrakingen of seksueel getinte opmerkingen, aanranding of verkrachting.

 Wie bepaalt de grens?

Iedereen heeft voor zichzelf hierin een grens. Als iemand over jouw grens gaat waardoor je je onprettig voelt dan heet dat ongewenst gedrag.

 Wat doet de vertrouwenscontactpersoon?

De vertrouwenscontactpersoon van LOGO neemt je verhaal serieus en kan aandacht schenken aan ongewenste omgangsvormen en meldingen bij LOGO. Hij of zij luistert naar je verhaal en helpt zoeken naar mogelijkheden om de situatie op te lossen. Niet alleen het 'slachtoffer' kan contact met ons opnemen, ook een 'beschuldigde' bieden wij een luisterend oor en zullen wij, indien nodig, verwijzen naar het juiste adres.    Informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld (behalve als er sprake is van een strafbaar feit) en er gebeurt niets wat je niet weet of wil. De vertrouwenscontactpersoon kan helpen om een klacht in te dienen bij de vereniging, de Atletiekunie of de politie. Maar gewoon even praten kan ook.

Meer weten? Bekijk dit filmpje van NOC*NSF.

 Wie zijn de vertrouwenscontactpersonen bij LOGO?

BoomenTonVanDen-pas 

Ton van den Boomen, recreatief loper in groep R2. Loopt al sinds 2000 bij LOGO. Ton is getrouwd met Harriët (ook lid van LOGO wandelgroep) en heeft drie kinderen. Ton heeft een ruime managementervaring in het bankwezen en heeft nu een zelfstandige coachings- en trainingspraktijk.


Ton is te bereiken op het e-mailadres: vandenboomen@onsbrabantnet.nl en telefonisch op 06 – 538 63 254.

 

Vacant

 

 

Share